1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%
ENERGY STIMA
-63%

ENERGY STIMA

Babolat, Dam, Svart

Art.nr. R00963010
Babolat strävar alltid efter att förnya och förbättra upplevelsen för spelare, och det gäller alla ...Läs mer

Ej i lager

1 000 kr
2 695 kr
 • 100 dagar returrätt
 • Snabb leverans

Produktbeskrivning

Babolat strävar alltid efter att förnya och förbättra upplevelsen för spelare, och det gäller alla spelare. Nu kan vi äntligen presentera våra första padelrack 100% utvecklade för damspelare, både på utsidan samt insidan.


Efter noga analyser av specifikt damers behov på padelbanan är resultatet ett racket med helt ny design och innovativa teknologier.

- Tunnare kärna än standard. 36mm istället för 38mm

- Ultralätt vikt tack vare MicroPerf

- Smalare grepp anpassat för mindre händer


Energy Stima har ett runt huvud för största tänkbara träffyta och därmed förlåtande vid felträffar. Med en något tyngre vikt och balans jämfört med Dyna, (dock fortfarande väldigt lätt totalvikt), så får spelaren ytterligare mer fart och stabilitet i slagen. Träffytan består både av glasfiber men även det mer styva materialet karbon för att ge mer explosiv fart i slagen jämfört med Spirit-serien.


MicroPerf

De mindre hålen på rackets nedre samt övre del reducerar vikten samtidigt som sweetspot utökas. En del i den innovativa designen som krävdes för att ta fram ett racket med ultralätt vikt som fortfarande levererar fart och stabilitet.


36MM

Istället för den normalt 38 millimeter tjocka kärnan har Energy Stima en 36 millimeter tjock kärna. Detta gör det möjligt att minska vikten på racket men framför allt öka manövreringen av racket och göra det enkelt att svinga och kontrollera.


Smart Grip

Rackets handtag är smalare än standard för att bättre passa kvinnors händer som vanligtvis är mindre än mäns. Med ett smalare grepp blir det enklare att hålla i racket och styra det.


VibraSorb System

Utrustad med ett innovativt dämpningssystem som minimerar vibrationer i racket som kan leda till skador. Minskade stötar vid bollträff innebär att du kan fokusera mer på spelet och mindre på att oroa dig för ömmande armbågar.


CarbonFlex

En innovativ träffyta där karbon och glasfiber har vävts samman för att kombinera fördelarna med de två materialen: karbon som bidrar med explosiv fart samt glasfiber som ger en mer lättillgänglig fart. Carbon Flex Technology ger den perfekta blandningen för att skapa ett mer mjuk och flexibelt rack som ger en dynamisk fart.


3D Spin

Träffytan på racket har ett räfflat mönster. Med 3D Spin får spelaren mer grepp på bollen och en utökad spinn.


HPS Technology

Hole Pattern-System ger mer fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.


Smart Buttcap

Ytterligare en nyhet är möjligheten att ta av och byta handledsrem på racket. Oavsett om du vill byta färg eller lägga det i tvättmaskinen tar det inte mer än några sekunder att ta av eller sätta på ett nytt.

Egenskaper

 • Spelarnivå

  Medel
 • Balans

  Medel
 • Vikt

  335-340 g
 • Ytskikt

  Struktur
 • Kärna

  Medel
 • Ram

  Glasfiber
 • Fodral

  Ingår

get inspired @racqet #racqetandme

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info