1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller

vad är WPT?

World Padel Tour, som WPT står för, är den största internationella touren inom padel. Här tävlar de bästa dam- och herrspelarna inom padelvärlden. Touren arrangeras för utvalda spelare (master), men de har även öppna tävlingar (open). I år har Sverige förmånen att arrangera två stycken WPT open. Den första tävlingen är i Stockholm 14-18 sep och nästa är i Malmö 9-13 november.

Racqets ambassadör och padelproffset – Sofia Arvidsson - får wild card till WPT Stockholm. Vi passade på att ställa några frågor till Sofia.

Du fick ett wild card till WPT Sthlm - Var det väntat?

“Jag hade ju absolut inte förväntat mig att få ett wild card, men klart jag blev väldigt glad över att få chansen. Jag har ju varit borta länge, men har lyckats vinna ett par turneringar här i min comeback, så att det ska bli jättekul att jag och Baharak får utmana världseliten i Avicii Arena.”

Hur känns det att få spela i Avicii arena?

”Det känns ju väldigt speciellt att få spela där med tanke på att det är en sån anrik arena och att spela där mot världseliten, det är svårt att tänka sig något bättre.”

Vad gör du för att Level Up inför WPT?

“Det finns ju inga genvägar i padel så när jag ska Level Up så försöker jag ju nöta extra mycket på banan, köra olika övningar så att jag känner mig säker var bollen än kommer. Dessutom försöker jag göra ett extrabra jobb utanför plan med fysträning så att när jag kliver på banan så vet jag att jag orkar stå där och spela i minst två, tre timmar.”

Se hela klippet här:

Så här ser WPT-veckan ut:

SPELSCHEMA WPT STOCKHOLM 2022

Onsdag 14/9 : Kvalificeringsmatcher

Torsdag 15/9 : Åttondelsfinaler

Fredag 16/9 : Kvartsfinaler

Lördag 17/9 : Semifinaler

Söndag 18/9 : Finaler

new buddy for wpt

Handla bullpadels Limiterade Swedish Padel Open Rack hos oss - Flow SPO & Hack 03 SPO

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info