1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21
VERTEX 3 WOMAN 21

VERTEX 3 WOMAN 21

Bullpadel, Unisex, Rosa

Art.nr. R00381009
VERTEX 3 W i 2021 års version har en helt ny aerodynamisk båge i ramen med ”håligheter” i rackethjär...Läs mer

Ej i lager

2 455 kr
 • 100 dagar returrätt
 • Snabb leverans

Produktbeskrivning

VERTEX 3 W i 2021 års version har en helt ny aerodynamisk båge i ramen med ”håligheter” i rackethjärtat, AIR REACT CHANNEL, som ger en struktur som är styvare och lättare och som resulterar i högre kraft, hastighet och respons. En fördel med Delfi Breas tävlingsracket VERTEX 3 W är att detta racket väger ca 20-30 g mindre än övriga racketar inom PRO LINE-serien. Det gör att det är lämpat till spelare som av olika skäl söker ett lättare racket utan att ge avkall på övriga spelegenskaper. Ett lättare racket är också att rekommendera till den som har problem med armbågen eller som har tendens till ”padelarmbåge”.

VERTEX 3 W är ett diamantformat racket som ger en bra balans mellan power och kontroll. Den yttre kärnan består av det nya materialet FIBRIX som är en blandning av kolfiber och glasfiber. VERTEX 3 W har den nya skumgummikärnan ADAPTIA som är av typen MULTIEVA som är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. Racketet har ett sandpappersliknande ytskikt TOPSPIN som gör att det greppar tag i bollen vid slicade slag.

Precis som samtliga BULLPADELS PRO LINE-racketar är dessutom VERTEX 3 W utrustat med vibrationsdämpningssystemet VIBRADRIVE som består av ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget. Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret. En transparent ramskyddstejp medföljer som sätts på för att skydda racketets kanter mot slag och stötar och därmed öka hållbarheten. Det går också att sätta på det innovativa ergonomiska greppet HESACORE som minskar vibrationerna som ev kan ge upphov till "padelarmbåge". Till racketet medföljer ett racketfodral med termostoppning för att skydda racketet mot temperaturskillnader.

Egenskaper

 • Spelarnivå

  Medel, Avancerad
 • Form

  Diamant
 • Balans

  Hög
 • Vikt

  345-360 g

get inspired @racqet #racqetandme

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info