1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W
Maxima Prisma Airflow W

Maxima Prisma Airflow W

Varlion, Unisex

Art.nr. R00930010
Maxima är ett tårformad racket, designad för spelare som söker kontroll i sitt spel utan att förlora...Läs mer

Ej i lager

4 495 kr
 • 100 dagar returrätt
 • Snabb leverans

Produktbeskrivning

Maxima är ett tårformad racket, designad för spelare som söker kontroll i sitt spel utan att förlora kraft.

Teknologin Airflow utvecklades i Radio Collection 2022-racketar, nu har den en ny kärnkonstruktion för den nya AIRFLOW 2023 inklusive det förlängda och cirkulära hålsystemet som används i Radio. Denna nya konstruktion, enligt alla tester som utförts med amatör- och PRO-spelare, förvandlar racketen till ett utmärkt verktyg för mellan- och hög amatörnivå, racket som verkligen hjälper till att få mer kraft i alla slag.

Denna professionella nivå racket har PRISMA-ramen, med vilken vi lyckas reducera kontaktpunkten för ramen mot väggar och ytor med 90%, samt 10% luftmotstånd. Allt detta innebär bättre manövrerbarhet för racketen och större accelerationsegenskaper vid slag. Å andra sidan har vi förstärkt dess mest sårbara punkt (huvudet) med en klisterbumper som perfekt anpassar sig till dess form, Prisma bumper. Detta täcker inte bara ramen, utan även dess förbindelse med racketets yta .

En annan nyhet i 2023 Collection kommer vara den grova textur på ytan kallad Slice, som har designats och utvecklats med en serie kurvade linjer som får bollen att fastna mer på dem. I dessa racketar är det grova mer uttalat än i alla racketar i Summum 2022

Range. Dessutom, för att eliminera temperaturens inverkan på racketens material, har denna modell tillverkats med två typer av gummi: en mjukare, kallad "W", rekommenderad att användas vid låga temperaturer eller upp till 25ºC / 77ºFF; och en hårdare, kallad "S", rekommenderad att användas vid temperaturer över 25ºC / 77ºF.

Som namnet antyder innefattar Maxima Summum Prisma Summum-teknologi i sin konstruktion, som baseras på summan av flera faktorer. Ett längre grepp än vanligt för att ge spelaren ett mer bekvämt och professionellt grepp och också göra det lättare för de som använder båda händerna på backhandslag. 

En 1 cm längre träffbar yta och Wings Diffuser-teknologi i hjärtat med en aerodynamiskt förbättrad diffuser, som ger mer manövrerbarhet och precision Slutligen är det värt att poängtera Handlesafety-teknologi, ett nytt säkerhetssystem för handtaget. Normalt kommer repet ut från ett centrerat hål som är fäst vid handtagen ram med hjälp av en pinne, nitar, etc. Men med det här systemet går repet genom de två väggarna i handtaget och kommer ut på båda sidor av spetsen, vilket ger 100% säkerhet och komfort för greppet.


Egenskaper

 • Spelarnivå

  Avancerad
 • Balans

  Medel
 • Vikt

  340-370 g
 • Kärna

  Medel
 • Ram

  Karbon
 • Fodral

  Ingår

get inspired @racqet #racqetandme

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info