1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S
LW Summum Prisma S

LW Summum Prisma S

Varlion, Unisex, Svart

Art.nr. R00664000
LW (Lethal Weapon) är ett padelracket för professionella spelare med en rund form, vars huvudsakliga...Läs mer

Ej i lager

3 995 kr
 • 100 dagar returrätt
 • Snabb leverans

Produktbeskrivning

LW (Lethal Weapon) är ett padelracket för professionella spelare med en rund form, vars huvudsakliga kännetecken är kontroll.

Detta racket har PRISMA-ramen, med vilken vi lyckas minska ramens kontaktpunkt mot väggar och ytor med 90%, samt 10% luftmotstånd. Allt detta innebär bättre manövrerbarhet av racketen och större accelerationskapacitet vid träffar.

Å andra sidan har vi förstärkt dess ömtåligaste spets (huvudet) med en självhäftande stötfångare som anpassar sig perfekt till dess form, Prisma-stötfångaren. Detta täcker inte bara ramen utan också dess anslutning till racketens plan.

När det kommer till att applicera effekter på träffarna presenterar den en grov textur i planet som kallas Slice, som har designats och utvecklats med en serie böjda linjer som får bollen att fastna mer.

Dessutom, för att eliminera påverkan av temperatur på rackets material, har denna modell tillverkats med två typer av gummi: en mjukare, kallad "W", rekommenderas att användas vid låga temperaturer eller upp till 25ºC / 77ºFF; och en hårdare, kallad "S", rekommenderas att användas vid temperaturer över 25ºC / 77ºF.

Av denna anledning rekommenderar vi att bära båda racketarna i väskan så att spelaren använder en eller annan modell, beroende på omgivningstemperaturen. För mer information om temperaturer, klicka här.

Som namnet antyder inkluderar LW Summum Prisma Summum-teknologin i sin konstruktion, som är baserad på summan av flera faktorer:

Ett längre grepp än vanligt för att ge spelaren ett mer bekvämt och professionellt grepp, och även för att underlätta för den som använder båda händerna vid backhandsskott.

En 1 cm längre slagyta.

Ett gradvist hålmönster med fler hål (76 totalt), för att förbättra och utöka racketens sweet spot.

Och Wings Diffuser-teknologin i hjärtat, med en aerodynamiskt förbättrad diffusor, som ger mer manövrerbarhet och precision.

 

Och slutligen är det värt att lyfta fram Handlesafety-tekniken, ett nytt säkerhetssystem för handtaget. Normalt i alla racketar kommer repet ut från ett centrerat hål som fästs i handtagsramen med hjälp av en stift, nitar, spikar etc. Men med detta system går repet genom handtagets två väggar och kommer ut på båda sidor av spetsen, vilket ger 100% säkerhet och komfort till greppet.

 

Egenskaper

 • Spelarnivå

  Avancerad
 • Spelstil

  Defensiv
 • Form

  Rund
 • Balans

  Medel
 • Ytskikt

  Struktur
 • Kärna

  Medel
 • Ram

  Kolfiber
 • Fodral

  Ingår ej

get inspired @racqet #racqetandme

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info