1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller
HACK 21
HACK 21
HACK 21
HACK 21
HACK 21
HACK 21
HACK 21
HACK 21
HACK 21
HACK 21
HACK 21

HACK 21

Bullpadel, Unisex, Blå/Orange

Art.nr. R00376001
Paquito Navarros tävlingsracket HACK 2 är ett hybridformat racket som ger maximal kraft utan att det...Läs mer

Ej i lager

3 845 kr
 • 100 dagar returrätt
 • Snabb leverans

Produktbeskrivning

Paquito Navarros tävlingsracket HACK 2 är ett hybridformat racket som ger maximal kraft utan att det tappar i kontroll och det lämpar sig för avancerade spelare. Racketet har ett ytskikt av det nya kolfibermaterialet TRICARBON.

HACK 2 har den nya skumgummikärnan ADAPTIA som är av typen MULTIEVA som är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. Spelaren kan individuellt anpassa rackets vikt och balans genom att kunna sätta på 1-3 st tyngder PROTECTOR CUSTOM WEIGHT à 3 gram och GRIP CUSTOM WEIGHT som är en utbytbar bottenplugg med 5 eller 10 gram högre vikt.

HACK 2 kommer färdigmonterat med det innovativa ergonomiska greppet HESACORE som minskar vibrationerna som ev kan ge upphov till "padelarmbåge". Precis som samtliga BULLPADELS PRO LINE-racketar är HACK 2 utrustat med vibrationsdämpningssystemet VIBRADRIVE som består av ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget.

För att skydda racketet mot slag och märken finns även ramskyddet METALSHIELD gjort av lättviktsaluminium. Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret. Till racketet medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning för att skydda ditt padelracket mot temperaturskillnader.

Egenskaper

 • Spelarnivå

  Medel, Avancerad
 • Form

  Hybrid
 • Balans

  Hög
 • Vikt

  365-380 g
 • Ram

  Kolfiber
 • Fodral

  Ingår

get inspired @racqet #racqetandme

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info