1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%
Arc 2
-40%

Arc 2

Stiga, Unisex, Svart

Art.nr. R00783000UA
Uppföljaren på populära padelracket Stiga ARC är här! Stiga ARC 2 har en rund form, låg balans och H...Läs mer

I lager

1 319 kr
2 199 kr
 • 100 dagar returrätt
 • Snabb leverans

Produktbeskrivning

Uppföljaren på populära padelracket Stiga ARC är här!

Stiga ARC 2 har en rund form, låg balans och Hypersoft Foam som är en EVA-kärna med unik densitet för maximal känsla i spelet. Nu har man valt att applicerar en ruggad yta som är väldigt populärt för att får mer effekt och spinn på bollen. Med sin runda form, låga balans och lägre vikt blir racket väldigt lättmanövrerat samtidigt som den minskar påfrestningar för axel och armbåge.

Med Stiga Arc 2 i handen har du full kontroll på ditt spel med stor och centrerad sweetspot. Dessutom har man utrustat racket med teknologin Optispot React som bidrar till ännu större sweetspot. Detta tillsammans med den mjuka kärnan Hypersoft Foam ger en förlåtande och kontrollerad känsla i dina slag.

Carbon Fusion, det tunna ytlagret av kolfiber kombineras med två lager av glasfiber som gör padelracket ARC 2 riktigt slitstarkt och en fin kombination av fart, kontroll och komfort. Den stora sweetspoten gör Stiga ARC 2 till ett lättspelat och förlåtande racket, ett perfekt val för spelaren som söker ett lättspelat allroundracket.

Stiga har följt trenden och även valt ett längre handtag för att förenkla dubbelfattade backhands. Tillsammans med rackets generösa träffyta och låga balans blir det en farlig kombination. Stiga ARC 2 ett perfekt allroundracket för både nya och mer rutinerade spelare.

Egenskaper

 • Form

  Rund
 • Balans

  Låg
 • Vikt

  365-375 g
 • Ytskikt

  Slät
 • Kärna

  Mjuk
 • Ram

  Kolfiber

get inspired @racqet #racqetandme

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info