1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller

let´s get to know each other!

Kanske undrar du vad ”Racqet” är och varför det stavas så konstigt. Kanske gillar du bara padel. Eller så har du aldrig hört talas om det och råkade bara snubbla in till oss på Racqet.

I vilket fall så vet vi att padel kan vara en djungel när det kommer till allt du behöver veta vad gäller padelutrustning och vad som passar din stil och teknik.

Men vår idé är lika enkel som briljant – Vi hjälper dig att hitta rätt attityd och utrustning för att dominera både på och utanför banan. Behöver du ett padelrack som passar din enormt aggressiva spelstil? Lugnt. Vi hjälper dig. Behöver du en väska som rymmer 27 rack, 5 par skor och 17 bollrör? Vi löser det. Behöver du bara lite goda råd och enkla tips? Vi finns här för dig.

Racqet är så mycket mer än bara en given destination med de bästa brandsen i branschen. Vi är även en community där vårt bränsle är galna event och vårt syre är alla eldsjälar som gör allt för att guida dig på rätt spår. Med allt från fysiska butiker där du kan testa racken till onlineguider gör vi allt i vår makt för att du ska bli den bästa padelspelaren du kan bli.

Med andra ord - Välkommen till Racqet.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info