1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller

liveshopping med RACQET

Shoppa live var du än är. Här får du chansen att chatta, ställa frågor, ta del av tips, exklusiva erbjudanden, spännande tävlingar och mycket mer! Bli inspirerad i väntan på nästa liveshopping genom att titta på våra tidigare sändningar nedan.

Den 15 juli kl. 16.30 kör vi liveshopping direkt från tennisveckorna i Båstad!

Patric Persson kommer hålla i liveshoppingen direkt på plats från tennisveckorna i Båstad. Han kommer i vanlig ordning att bjuda på fantastisk underhållning, otroliga erbjudanden, en spännande tävling och massvis med bra tips. Häng med i liveshoppingen för att uppleva stämningen på plats!

Den 23 april körde vi liveshopping från vår nya butik i Väla Centrum, Helsingborg!

Elitspelaren Baharak ”Barre” Soleymani och Helsingborgs-influencern Elin ”Elinens” Andersson invigde vår nya butik i Väla Centrum med en inspirerande och lärorik liveshopping. Det bjöds på massor av grymma tips både om produkter och hur du spelar padel. Titta på liveshoppingen i efterhand för att inte missa något av det!

Den 12 mars var det världspremiär för liveshopping med RACQET!

Våra grymma värdar Patric Persson och Ji Vichithong gav (utöver att bjuda på allmänt skönt häng) bland annat heta tips på vad du ska tänka på när du väljer padelracket, avslöjade vad det egentligen är för skillnad på olika padelbollar och gav inte minst riktigt schysst inspiration på hur du klär dig bäst på banan. Titta på liveshoppingen i efterhand för att ta del av alla bra tips!

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info