1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller

padel spelas bäst utomhus

Våren är äntligen här. Efter ett vädermässigt osäkert april som bjöd på alla olika årstider har värmen äntligen anlänt. Padel som härstammar ifrån Mexico är från början en utomhussport. Före detta professionella tennisspelaren Sofia Arvidsson, numera padelspelare samt expertkommentator under Viaplays World Padel Tour (WPT)-sändningar, har tillsammans med padelspelarna och sociala medier kreatörerna Patric Persson och Johan Södermalm fått välja ut sina favoriter för att du ska äga banan i sommar.

get the look - Sofia Arvidsson

Denna outfit är för dig som vill låta spelet tala för sig själv. Utan att göra något väsen ifrån dig kommer du känna dig som the Queen of the court. En stark, lätt och otroligt skön kombination från Racqets nya, och alldeles egna Rule Together kollektion. Blanda upp med somriga toner av aprikos och rosa för ett Queen-look.

get the look - Patric Persson

Patric Perssons stil är enkel, matchade med något roligt inslag – precis som den person han är. Det är stilrent med enfärgat topp till tå där detaljerna är viktiga. Glöm inte bandanan, snyggt och praktiskt när man har lågt hår. Ett vinnande spel börjar redan utanför plan med rätt kläder som känns bra och ser bra ut.

get the look - Johan Södermalm

Färg, form och roliga inslag är Johan Södermalm fantastiska stil. Varför endast vara svart och vitt när det finns färg? Matcha ett par svarta short med en t-shirt med färg och mönster. Du kommer sticka ut men på ett bra sätt – du vill att en vinnare ska synas. Addera sommarens färger och du är redo för utomhusspelen.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info