1-3 dagars leveranstid

säkra betalningar med Klarna

30 dagars öppet köp

eller

frakt & retur

Leverans till Postnord Ombud

Du får bekräftelse via e-post så snart din order lämnar vårt lager, inklusive alla detaljer kring frakt och retur, och ett spårningsnummer så du kan spåra ditt paket via Postnord. Paketet kommer levereras till det Postnord-ombud som är närmast den leveransadress du angivit vid beställning. Normal leveranstid är inom 1–3 vardagar. Fri frakt på alla beställningar över 499 kronor.

Leverans till Schenker

Du får bekräftelse via e-post så snart din order lämnar vårt lager, inklusive alla detaljer kring frakt och retur, och ett spårningsnummer så du kan spåra ditt paket via Schenker. Paketet kommer levereras till det Schenker-ombud som är närmast den leveransadress du angivit vid beställning. Normal leveranstid är inom 1–3 vardagar. Fri frakt på alla beställningar över 499 kronor.

Returer & Byten

Du har 30 dagars returrätt från den dag du tar emot produkten. Vi utgår ifrån att produkten är i oanvänt originalskick, med etiketter på plats och/eller obruten förpackning. Observera att om du köpt racket eller skor är kartongen en del av produkten. Skada inte kartongen och skriv inte direkt på den. Om vi får skadade kartonger i retur tillkommer en avgift på 200 SEK, alternativt ogiltigförklaras returen.

Returer inom Sverige

Returer inom Sverige kostar 39 kronor för alla beställningar. Fyll i returformuläret som följde med din produkt. Om du inte hittar formuläret kan du maila oss här Lämna in din returförsändelse hos ditt ombud. Så snart vi mottagit returen skickar vi en e-postbekräftelse via Klarna. Om du har valt faktura som betalsätt så kan du välja att pausa fakturan när du är inloggad på Klarna. Du pausar fakturan genom att gå in på den i Klarna och trycker 'Rapportera retur'. Detta gör att fakturan inte behöver betalas under returprocessen. Har du returnerat hela din order kommer Klarna-fakturan tas bort. Har du returnerat delar av din order kommer vi uppdatera fakturan med det nya beloppet som ska betalas.

Byten inom Sverige

Vänligen observera att byten dessvärre inte är möjliga. Önskar du en annan storlek eller färg, gör först returen och lägg därefter en ny beställning online.

Felaktiga eller skadade artiklar

Om vi skickat en felaktig artikel, eller om din produkt levereras i dåligt skick, kan du skicka e-post till oss här med en digital bild av den skadade eller felaktiga artikeln och emballaget. Vänligen notera att vid beställningar av padelracket så godkänner du rackets skick om du tar av plastemballaget på handtaget. Uppge följande i meddelandet: ditt ordernummer, leveransnummer eller artikelnummer, en kort beskrivning av orsaken till returen och om du vill ha en ersättningsartikel eller återbetalning. Skicka din begäran inom 30 dagar efter att du mottagit artikeln. Din begäran kommer att behandlas inom 48 timmar och du kommer att få ett e-postmeddelande angående återbetalning. Om du väljer återbetalning kommer du få tillbaka hela kostnaden för artikeln och frakten.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info